Ajankohtaista


************************************************

Toiminta ei koronaviiruksen aiheuttamiin rajoituksiin lopu. Olemme noudattaneet tiukasti maan hallituksen antamia ohjeita. Eläkeläiset ry:n kotisivulla on hyviä toimintavinkkejä rajoitusten ajalle.

Tervetuloa k a h v i t i l a i s u u t e e n ma 15.6. Tapiolaan (Karhunkatu 71) klo 12 - 14. Silloinhan on tilaisuuksiin voimassa 50 henkilön rajoitus, mutta Tapiolassa on helppo siirtyä sisätiloista ulos juttelemaan, jos tulee tiukkaa. Ulkona voi ehkä pelata bocciaakin. Yhdistys tarjoaa pullakahvit.

S o k k o ma t k a toteutunee elokuussa. Kun tiedämme tarkasti, ilmoitamme facebook- ja kotisivuillamme ja Aamulehden järjestöpalstalla. Soittaa voi Elisa Nordbergille p. 040 7179592.

K u u ka u s i t a p a am i set alkavat todennäköisesti 7.9. Kerhotoimintahan voi jok atapauksessa alkaa elo - syyskuussa.

S y y s t ä r r ä y k s e t Kuntorannassa elo - syyskuun vaihteessa on peruttu. Fyysisen yhdessäolotapahtuman sijaan järjestetään myöhemmin syksyllä erilainen tapahtuma, jossa on monipuolista toimintaa paikallisesti ja etäyhteyden välityksellä.

Hyvää kesää ja terveyttä! Nähdään 15.6. Tapiolassa